Συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τον Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιο, επίσκεψη στο Γηροκομείο της λακωνικής πρωτεύουσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιο, το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.

Κατά τη συνάντηση, παρόντων του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη και του θεματικού του ομόλογου Νίκωνα Τζινιέρη, έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με την κοινωνική – προνοιακή φροντίδα της μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, η οποία έχει αναδειχθεί από τις κορυφαίες στην Ελλάδα στον τομέα αυτό.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Γηροκομείο “Αγιοι Ανάργυροι”, όπου στην είσοδο του ιδρύματος -καθώς, λόγω των πρωτοκόλλων για την αποτροπή διάδοσης της covid-19, δεν εισήλθε στο κτήριο- ο περιφερειάρχης συναντήθηκε με την διοίκηση και παρέδωσε δώρα προς τους συνολικά 80 φιλοξενούμενους σε αυτό ηλικιωμένους.

Ο Π. Νίκας εξέφρασε ευχαριστίες στη διοίκηση και στα 32 μέλη του προσωπικού του ιδρύματος για το έργο που προσφέρουν, τονίζοντας ότι θα έχουν πάντοτε συμπαράσταση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ηθική αλλά και  και υλική, εφ’ όσον απαιτηθεί.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο