Προγραμματική σύμβαση για τη δομή υφαντικής τέχνης στο Γεράκι Λακωνίας, ετοιμάζονται συμβάσεις για Χρυσοβίτσι και Ζάτουνα – εγκαίνια στο Κοπανάκι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Γεράκι στη Λακωνία θα επισκεφθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να υπογράψει προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.
Η εν λόγω σύμβαση αφορά στην επόμενη φάση της λειτουργίας της δομής διδασκαλίας υφαντικής τέχνης που εγκαινιάστηκε φέτος το καλοκαίρι με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το μεσημέρι σήμερα, Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στην Τρίπολη.
Εξ άλλου, Κυριακή 19 του μήνα, θα εγκαινιαστεί το κτήριο της ζωοαγοράς, στο Κοπανάκι Μεσσηνίας, “ένα έργο βαλτωμένο και αναξιοποίητο εδώ και μία 20ετία περίπου”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Π. Νίκας.
Παράλληλα, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι τρέχουν ήδη οι διαδικασίες για την προγραμματική σύμβαση που αφορά στη λειτουργία του Μουσείου Δασικής Ιστορίας του Μαινάλου, στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, ενώ προωθείται επίσης και προγραμματική σύμβαση σχετικά με τη λειτουργία του Μουσείου “Μίκης Θεοδωράκης” στη Ζάτουνα.
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο