Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δ. Νικολακόπουλος στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ηλείας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ηλείας που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Πρίγκιπες Λεχαινών» με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταφέροντας το μήνυμα «το ποδόσφαιρο μας ενώνει».

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ηλείας που διοργάνωσε ο Σύλλογος «Πρίγκιπες Λεχαινών» με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μεταφέροντας το μήνυμα «το ποδόσφαιρο μας ενώνει».

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος πολλές ακαδημίες ερασιτεχνικών σωματείων της Π.Ε. Ηλείας όπως Πανηλειακός, ΠΑΟ Βάρδας, Αστέρας Αμαλιάδας, Πρίγκιπες Λεχαινών κ.α.. Ήταν μια διήμερη δράση γεμάτη αθλητισμό συναγωνισμό και διασκέδαση. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε μια πρότυπη αθλητική δομή που περιλαμβάνει πολλούς χώρους άθλησης καθώς και δυο γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό και συνθετικό χλοοτάπητα.

Οι διοργανωτές ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνδρομή της και μίλησαν με θερμά λόγια για την παρουσία της Περιφερειακής Αρχής στα αθλητικά δρώμενα αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται δίπλα στα Ερασιτεχνικά Αθλητικά Σωματεία και στον αθλητισμό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους διοργανωτές για την αρτιότητα της εκδήλωσης και δήλωσε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά έπειτα από μια μακρά περίοδο απραξίας να ξαναβλέπουμε τη φλόγα στα μάτια των μικρών παιδιών για να αγωνιστούν, να συναγωνιστούν, να κερδίσουν ή να χάσουν. Αυτό όλο συνιστά μια υγιή διαδικασία, μέσω της οποίας σφυρηλατούνται δυνατοί χαρακτήρες και ενδυναμώνεται η προσωπικότητα των νέων ανθρώπων. Γι’ αυτό λοιπόν αποτελεί χρέος όσων κατέχουμε θέσεις ευθύνης να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους που αγωνίζονται και προάγουν τον αθλητισμό και δίπλα στη νέα γενιά, ώστε να ωθήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση τα παιδιά μας και τις γενιές που ακλουθούν».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο