Παρουσία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα τα εγκαίνια του κλειστού κολυμβητηρίου στο Αργος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό κατά την τελετή των εγκαινίων από τον Δήμο Αργους – Μυκηνών του κλειστού κολυμβητηρίου στο Αργος, το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου.

Στον χαιρετισμό του, ο περιφερειάρχης συνεχάρη την δημοτική Αρχή και τόνισε ότι είναι σημαντικό να υλοποιούνται τέτοιου είδους έργα που αγκαλιάζουν τη νεολαία και παράλληλα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του πληθυσμού της περιοχής.

Στην τελετή των εγκαινίων και τον αγιασμό από τον μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι υφυπουργοί Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και οι θεματικοί ομόλογοί του Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 1.722.305 ευρώ και η χρηματοδότηση προήλθε από την ΣΑΤΑ του Δήμου Αργους – Μυκηνών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛ.ΑΣ: Χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες, για την αποφυγή κλοπών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση, αποσκοπώντας στην αποφυγή κλοπών,...

Συνελήφθησαν 40 άτομα σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

Σύσκεψη εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Δημήτρη Ορφανό, Γιάννη Γεωργόπουλο και Τάσο Χρόνη

Σύσκεψη εργασίας με τη συμμετοχή των Δημάρχων Ναυπλιέων, Ερμιονίδας και Επιδαύρου, υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, την Πέμπτη 25 Απριλίου. Με στόχο τη συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας για την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) τα έργα των οποίων

Καιρός: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Παρασκευή 26 Απριλίου, με μικρή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο