Εξαιρετική επιτυχία  είχε χθες Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη η παράσταση “Υλικό Καποδίστριας”, συμπαραγωγή των ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και Ρούμελης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαιρετικά επιτυχημένη υπήρξε η παράσταση “Υλικό Καποδίστριας”, η συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας και του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης με αφορμή τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, η οποία ανέβηκε το βράδυ χθες Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο Σινέ Ελληνίς.

Η εν λόγω παράσταση, η είσοδος του κοινού στην οποία ήταν δωρεάν, ήταν προσφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου -ως τιμώμενης στη φετινή 85η ΔΕΘ- για την Επέτειο των 200 Χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και είχε την υποστήριξη της ΔΕΘ – HELEXPO.

Τους θεατές καλωσόρισε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκωνας Τζινιέρης, ενώ στις δράσεις που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση αναφέρθηκε ο συνεργάτης της Πέτρος Σαραντάκης.

Μεταξύ των θεατών ήταν ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΘ Τάσος Τζήκας όπως επίσης εκπρόσωποι από την μητρόπολη Θεσσαλονίκης, του Γ΄ Σώματος Στρατού και του Συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης “Ο Κολοκοτρώνης”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο