Πάει πίσω ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των εκπαιδευτικών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποκάλυψη OPEN: Με αρνητικά RAPID TEST οι εκπαιδευτικοί στις αίθουσες

Με τη συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό να έχει «φουντώσει» και ενώ ο χρόνος μετράει αντίστροφα, για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία στις αρχές Σεπτεμβρίου, η κυβέρνηση καταλήγει στην απόφαση να μην υπαχθούν οι εκπαιδευτικοί στην αμέσως επόμενη επαγγελματική ομάδα, που θα κληθεί να εμβολιαστεί υποχρεωτικά.

Όπως αποκάλυψε το OPEN στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, το ποσοστό των εμβολιασμένων εκπαιδευτικών ανέρχεται στο 76%, ενώ ένα 4-6% έχει ήδη νοσήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το υπουργείο Παιδείας προσανατολίζεται όπως οι ανεμβολίαστοι δάσκαλοι και καθηγητές, να μπαίνουν στις τάξεις, προσκομίζοντας ένα ή ακόμη και δύο αρνητικά rapid test την εβδομάδα.

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ:

https://www.youtube.com/watch?v=ZfYWIl-J3WU&ab_channel=OPEN

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο