×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/galleries/zax

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/zax

Eπετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 στις 24 & 25 Ιουλίου 2021

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Δούκας Πέτρος σας προσκαλεί στο διήμερο  επετειακών εκδηλώσεων στις 24 & 25 Ιουλίου 2021 για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Συγκεκριμένα το Σάββατο της 24ης Ιουλίου 2021 και ώρα 09:00 μ.μ. στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική επετειακή παράσταση με τίτλο «Ο Θοδωρής του ‘21».

Απαγγέλει ο Λεωνίδας Κακούρης

Τραγούδι:  Γιώργος Ντόβολος * Βασιλική Κίκιλη * Παναγιώτης Λάλεζας

Μουσική: Ορχήστρα Σχολής εν Ωδαίς

Την Κυριακή της 25ης Ιουλίου 2021 και ώρα 08:30 μ.μ. θα διεξαχθεί παρουσίαση φορεσιάς και οπλισμού των αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν ιστορικοί αναβιωτές με αυθεντικά αντικείμενα της περιόδου του 1821 μεγάλης αξίας. Την βραδιά θα κλείσει μια συναυλία - μουσική παράσταση με τίτλο «Επανάσταση και Λαογραφία» με τραγούδια της Επανάστασης, του γλεντιού, του έρωτα καθώς και πατινάδες από την ευρύτερη περιοχή του Μωριά με έμφαση σε τοπικά τραγούδια των χωριών του Δήμου μας.

Θα ήταν χαρά μας να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

 

Ο Δήμαρχος Σπάρτης

Πέτρος Δούκας

 

{gallery}zax{/gallery}

logofootermedia