Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου με εκπροσώπους του ΣΚΕΑΝΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση εργασίας με τη νέα διοίκηση του ΣΚΕΑΝΑ συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος, κατά την οποία, αφού ευχαρίστησε τον κλάδο για την υπεύθυνη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα της κρίσης, ακολούθησε γενική συζήτηση σχετικά με την πορεία της πανδημίας και ενημέρωσε τους παρόντες για τα ενθαρρυντικά δεδομένα της περιοχής μας, σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών και τα χαμηλά πλέον ποσοστά σε νοσούντες και ενεργά κρούσματα.

Οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ αναφέρθηκαν στο θέμα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τα προνόμια των εμβολιασμένων και το διαχωρισμό των καταστημάτων εστίασης σε αμιγώς εμβολιασμένων και μικτά καθώς και την αδυναμία των επιχειρήσεων να διεξάγουν οι ίδιες του ελέγχους στο κοινό. Ο πρόεδρος του Συλλόγου ΓιάννηςΣπυρόπουλος τόνισε πως αυτή είναι αρμοδιότητα των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών και όχι του εκάστοτε επιχειρηματία ή υπαλλήλου.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν άλλα ζητήματα, όπως η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου, η πεζοδρόμηση περιοχών και η ανάγκη για ενέργειες με στόχο την ανάπτυξη του τουρισμού και συμφωνήθηκε συνάντηση φορέων με κεντρικό θέμα τον τουρισμό, στην οποία θα συμμετάσχει και ο ΣΚΕΑΝΑ με τις προτάσεις του.

Ο κ. Μπονάνος συνεχάρη τη νέα διοίκηση κι ευχήθηκε καλή θητεία, ενώ από την πλευρά τους, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΚΕΝΑ ευχαρίστησαν τον κ. Μπονάνο για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκριση του σε θέματα που αφορούν τον κλάδο της εστίασης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΔΕ Γεωργία Πλώτα και εκ μέρους του ΣΚΕΑΝΑ επίσης, ο ταμίας, Γιώργος Κολλιόπουλος και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας και Τύπου, Κωνσταντίνος Σακκής.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο