Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο - «Ο μικρός πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σαιντ- Εξυπερύ

  Έναρξη με τη θεατρική διασκευή του αγαπημένου «Μικρού Πρίγκιπα» του Αντουάν Ντε Σαιντ - Εξυπερύ   Το κλασικό λογοτεχνικό έργο «Ο μικρός πρίγκιπας»του Αντουάν Ντε Σαιντ -  Εξυπερύ, που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης , που χρόνια ονειρεύεται το ρόλο,  μοιράζεται με τoυς μικρούς μας φίλους την πιο όμορφη και ευαίσθητη ιστορία που έχει γραφεί ως σήμερα.Μια ιστορία δοσμένη με χιούμορ και ευαισθησία για τη φιλία, την αγάπη και την αλήθεια.

Η παράσταση  αποτελεί μία μοναδική εμπειρία και για εμάς, γιατί  περιέχει όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε με τα παιδιά.  Την αθωότητα, που είναι ευκαιρία να ξαναζήσουμε, ένα αγαπημένο παιδικό παιχνίδι, το κρυφτό ή το κυνηγητό, ένα ηλιοβασίλεμα ή ένα τραγούδι. Το πιο γλυκό τραγούδι απ’ όλα. Και όχι μόνο αυτά, αλλά και όσα έχουμε κρυμμένα στην ψυχή μας από τότε που ήμασταν κι εμείς παιδιά. Ψίθυρους, μυστικά, γέλια, ιστορίες που αξίζει να διηγηθούμε.

Τα τραγούδια της παράστασης είναι βασισμένα σε υπέροχες μελωδίες συνθετών του τέλους του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα, όπως ο Offenbach, ο Holst  ο Saint-Saëns και  ο Brahms.

 

Διασκευή-Σκηνοθεσία  : Δημήτρης Αδάμης

Στο ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 8€

 

 

logofootermedia