• 09 Δεκ

  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΕΛΕΝΗΣ Π.

  ΤΡΙΠΟΛΗ | 28ης Οκτωβρίου 14

  08:30 - 08:30 (Επ.), τηλ.: 2710238588

 • 09 Δεκ

  ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Κ. - ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Σ.

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ | Κολιάτσου 35

  08:00 - 14:00 & 17:30 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2741028033

 • 09 Δεκ

  ΔΡΟΓΕΣ - ΜΕΛΛΟΥ Ο. - ΠΑΠΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

  ΝΑΥΠΛΙΟ | Τσολακοπούλου 2

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2752022622

 • 09 Δεκ

  ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΣ Γ. - ΒΑΒΑΡΟΥΤΣΟΣ Ι.

  ΣΠΑΡΤΗ | Λυκούργου 107Α

  08:00 - 08:00 (Επ.), τηλ.: 2731024060

 • 09 Δεκ

  ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ ΑΠ. ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  ΚΟΡΙΝΘΟΣ | Εξαμίλια -  Πλ. Αγίου Δημητρίου

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2741036008

 • 09 Δεκ

  ΔΕΜΠΕΓΙΩΤΗΣ ΕΤΕΟΚΛΗΣ

  ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Αθηνών 102

  08:00 - 08:00 (Επόμ.), τηλ.: 2721023386

×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/galleries/christ

×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galleries/christ

Η Σπάρτη φοράει τα Χριστουγεννιάτικά της!

  Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας και η Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης κα Γεωργία Αναστασοπούλου - Ζαχαράκη λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19, πραγματοποίησαν τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης, η οποία μεταδόθηκε διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου μας (www.sparti.gov.gr).
Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Χριστουγεννιάτικου στολισμού του Δήμου μας οι οποίες φέτος, λόγω της κατάστασης με την υγειονομική κρίση θέλαμε να αποτελέσουν μία νότα αισιοδοξίας στους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

 

Τόσο η πόλη της Σπάρτης, όσο και οι τοπικές κοινότητες φόρεσαν τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα.

 

Με σωστό προγραμματισμό, ο κ. Δήμαρχος όρισε επιτροπή η οποία επιμελήθηκε το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο με στόχο να προσφέρει χαρά και ικανοποίηση στους Δημότες μας αλλά και να κάνει το Δήμο Σπάρτης Χριστουγεννιάτικο προορισμό, προωθώντας ουσιαστικά την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας αφού με αυτό τον τρόπο θα προσέλκυε πελάτες τόσο για τα εμπορικά μας καταστήματα όσο και για τα καταστήματα εστίασης, τα ξενοδοχεία μας κλπ.

 

Δυστυχώς η υγειονομική κρίση επηρέασε με τον πλέον αρνητικό τρόπο τις προσδοκίες μας και έφερε ολόκληρη την χώρα σε γενικό lockdown. Παρόλα αυτά, η Δημοτική αρχή με μεγάλο αίσθημα ευθύνης προχώρησε στην έγκαιρη ολοκλήρωση του σχεδιασμού ώστε οι Δημότες να χαρούν το γιορτινό στολισμό και να νιώσουν όση περισσότερη αισιοδοξία μπορούν για τις επόμενες εβδομάδες, βλέποντας την πόλη γεμάτη φως!

 

Ως Αντιδήμαρχος Τουρισμού και συντονίστρια για την επιτροπή των Χριστουγεννιάτικου διακόσμου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της επιτροπής συγκεκριμένα τους Αντιδημάρχους κ. Γ Δεδεδήμου, κ. Δ. Καπονικολό, την Πρόεδρο του Ν. Π. Π. Π κ. Ε. Δαράκη και τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Σπάρτης κ. Δ. Κακούρο, καθώς τα συνεργεία του Δήμου μας για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν.

 

Αλλά πάνω απ΄ όλους ευχαριστώ τον κ. Δήμαρχο που δέχθηκε την πρόταση μας όπως του εστάλη ήδη από τον περασμένο Αύγουστο, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ορίζοντας με υπεύθυνη συντονίστρια της όλης προσπάθειας.

 

Ελπίζουμε του χρόνου οι συνθήκες να επιτρέψουν στους Δημότες και στους επισκέπτες μας να απολαύσουν περισσότερο το στολισμό του Δήμου μας και να είστε σίγουροι ότι και τα επόμενα Χριστούγεννα η Δημοτική αρχή θα κάνει ό,τι καλύτερο για να λάμψει η ιστορική μας πόλη και να γίνει Χριστουγεννιάτικος προορισμός.

 

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλά Χριστούγεννα και το νέο έτος να σας φέρει υγεία, χαρά και αγάπη.

 

 

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

  

ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ - ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

 

{gallery}christ{/gallery}

logofootermedia