Νεοκλής Κρητικός: Τραγικές οι συνθήκες διαβίωσης στις Αμύκλες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Να δοθεί λύση σε κεντρικό επίπεδο!

 

Ο βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νεοκλής Κρητικός, μετά από την επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αμυκλών, όπου περιγράφονται οι τραγικές συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή υπό την απειλή παραβατικών συμπεριφορών συγκεκριμένης ομάδας συμπολιτών μας, προέβει σε «Αναφορά» προς την Βουλή των Ελλήνων, απευθύνοντας έκκληση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.
Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να δοθεί λύση σε αυτή την κοινωνική και σημειακή ταραχή, σε κεντρικό επίπεδο. Γράφει ο κ.Κρητικός στην Αναφορά του συγκεκριμένα: 

«Καταθέτω ως Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, το συνημμένο υπόμνημα του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αμυκλών, στο οποίο περιγράφονται οι τραγικές συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή υπό την απειλή παραβατικών συμπεριφορών συγκεκριμένης ομάδας συμπολιτών μας.

Στην επιστολή του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας τεκμηριώνει με συγκεκριμένα περιστατικά τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητες ριζικές παρεμβάσεις στην περιοχή, καθώς οι ενέργειες συγκεκριμένης ομάδας συμπολιτών μας απειλεί τη σωματική ακεραιότητα, ακόμη και την ίδια τη ζωή, μιας και αναφερονται πολύ συχνά πυροβολισμοί από συμβατικά, αλλά και αυτόματα όπλα. Με δεδομένη την καλύτερη δυνατή προσπάθεια εκ μέρους της ελληνικής αστυνομίας πρέπει οπωσδήποτε να παρθούν πρωτοβουλίες κεντρικά για την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής κοινωνικής, σημειακής ταραχής.»
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο