Οδηγίες για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των γηπέδων τένις του Δ.Σπάρτης

Οδηγίες για τις ηλεκτρονικές εγγραφές των γηπέδων τένις του Δ.Σπάρτης
Οδηγίες για τις  εγγραφές  των γηπέδων τένις οι οποίες  πλέον θα θα γίνονται ηλεκτρονικά   έδωσε στην δημοσιότητα  ο Αθλητικός Οργανισμός του  Δήμου Σπάρτης .

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 7/12/2020 οι εγγραφές για τα γήπεδα τένις του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα open1booking.gr .Η πλατφόρμα θα ανοίγει για δυο συνεχόμενες μέρες από τις 10:00 έως τις 20:00 της επόμενης μέρας Δευτέρα-Τρίτη

Τετάρτη-Πέμπτη

Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή .

 

                                                ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

 Από υπολογιστή

Στην ιστοσελίδα open1booking.gr θα βρίσκετε το εικονίδιο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης , θα το επιλέγετε και στη συνέχεια θα επιλέγετε το γήπεδο στο οποίο θέλετε να παίξετε. Θα εμφανίζονται οι ώρες και θα επιλέγετε την ώρα που θέλετε να παίξετε εφόσον είναι ελεύθερη και θα συμπληρώνετε τα στοιχειά που σας ζητούνται(τα στοιχειά δεν θα δημοσιεύονται πουθενά , λόγω προστασίας προσωπικών δεδομένων).Τα στοιχειά σας θα διατηρούνται  ηλεκτρονικά και θα είναι ορατά για ένα διάστημα 15ημερων μόνο από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης  για τυχόν ελέγχους τόσο για την εφαρμογή του προγράμματος όσο και

για ιχνηλάτιση σε περίπτωση κρούσματος Covid-19 .Η έγγραφη είναι ατομική και θα πρέπει και ο συμπαίκτης σας να κάνει την ίδια διαδικασία για την ώρα που θέλετε να παίξετε. Τελειώνοντας πατήστε αποδοχή των όρων που εμφανίζονται .Η έγγραφη σας θα έχει γίνει επιτυχώς.

                                                   

  • Από κινητό smartphone/tablet

Από το εικονίδιο της Google κάνετε αναζήτηση πληκτρολογώντας το open1booking.gr. Στη συνέχεια επιλέγεται “Προσθήκη στην αρχική οθόνη” και η εφαρμογή ΟΤSbooking θα βρίσκεται πλέον στην αρχική σας οθόνη . Ανοίγοντας την εφαρμογή θα βρίσκετε το εικονίδιο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης , θα το επιλέγετε και στη συνέχεια θα επιλέγετε το γήπεδο στο οποίο θέλετε να παίξετε. Θα εμφανίζονται οι ώρες και θα επιλέγετε την ώρα που θέλετε να παίξετε εφόσον είναι ελεύθερη και θα συμπληρώνετε τα στοιχειά που σας ζητούνται(τα στοιχειά δεν θα δημοσιεύονται πουθενά , λογω προστασίας προσωπικών δεδομένων).Τα στοιχειά σας θα διατηρούνται  ηλεκτρονικά και θα είναι ορατά για ένα διάστημα 15ημερων μόνο από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης  για τυχόν ελέγχους τόσο για την εφαρμογή του προγράμματος όσο και για ιχνηλάτηση σε περίπτωση κρούσματος covid-19 .Η εγγραφή είναι ατομική και θα πρέπει και ο συμπαίκτης σας να κάνει την ίδια διαδικασία για την ώρα που θέλετε να παίξετε. Τελειώνοντας πατήστε αποδοχή των όρων που εμφανίζονται .Η εγγραφή σας θα έχει γίνει επιτυχώς.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Ο κάθε αθλούμενος μπορεί να κάνει χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων αυστηρά 2 φόρες από Δευτέρα έως Πέμπτη και μια ώρα την ημέρα .
  • Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο κάθε αθλούμενος μπορεί να κλείσει από μια φόρα την ημέρα .
  • Σε περίπτωση ακύρωσης ώρας ή αλλαγής παιχτών θα πρέπει να ενημερώσετε τηλεφωνικά το γραφείο του Αθλητικού Οργανισμού στο τηλέφωνο 2731029082 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00-14:00.
  • Ο Αθλητικός Οργανισμός έχει δικαίωμα να διαγράψει-αποκλείσει αθλούμενους καθώς διαπιστωθεί ότι δόθηκαν ψευδή στοιχειά ή ότι έχει δηλώσει να παίξει πάνω από 2 φόρες είτε ημερησίως είτε από Δευτέρα έως Πέμπτη .
  • Θα γίνονται καθημερινοί έλεγχοι τόσο για την τήρηση του προγράμματος , όσο και για την σωστή εφαρμογή των κανόνων για την καταπολέμηση του Covid-19.O Αθλητικός Οργανισμός έχει δικαίωμα να επιβάλει ποινή σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω σε αθλούμενος και στους συλλόγους.

  • Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί πιλοτικά την 1η εβδομάδα .Για τυχόν προβλήματα ή παρατηρήσεις σχετικά με τη λειτουργία του προγράμματος παρακαλώ να στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση aods2010@hotmail.com .

Ο  Πρόεδρος του

Αθλητικού Οργανισμού

Δήμου ΣπαρτΗΣ

 

 

 

  ΗΛΙΑΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΣ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο