Τι χρειάζονται τα μαλλιά σου το καλοκαίρι ;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τι χρειάζονται τα μαλλιά σου το καλοκαίρι;» από την Ιωάννα Παρασκευοπούλου – Xtenismata.gr.

Φτάνει σιγά σιγά το πολυπόθητο καλοκαίρι και ξεκινήσαμε να ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα μπάνια, τις καλοκαιρινές αγορές, και τον προγραμματισμό των διακοπών. Τι κάνουμε όμως με τα μαλλιά μας που οι περιβαλλοντικές συνθήκες και η μη ισορροπημένη διατροφή τα ταλαιπωρεί, τα αφυδατώνει και τα ξηραίνει;

  • Υποδεχόμαστε πάντα με έναν καλό καθαρισμό ψαλίδας ώστε να έχουμε υγιή βάση να περιποιηθούμε το καλοκαίρι και να μην ταλαιπωρούμαστε με σπασμένες άκρες και εύθραυστα μαλλιά.
  • Χρησιμοποιήστε ενυδατικά προϊόντα περιποίησης για να αποτρέψετε την αφυδάτωση και το σπάσιμο.
  • Φοράτε καπέλο ή τουρμπάνι στο κεφάλι ώστε να προστατεύετε τα μαλλιά σας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.
  • Αφήστε στην άκρη τα θερμικά εργαλεία και υιοθετήστε ένα πιο natural look τους καλοκαιρινούς μήνες.
  • Χρησιμοποιείτε αντηλιακό μαλλιών ή προϊόντα με φίλτρα UV.
  • Διαβρέξτε τις άκρες σας με μία καλή μάσκα ενυδάτωσης πριν βουτήξετε στη θάλασσα.
  • Επανεξετάστε τη διατροφή σας και προσθέστε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία για τη σωστή ανάπτυξη της τρίχας.
  • Εμπιστευθείτε τον κομμωτή σας και κάντε μια θεραπεία αποκατάστασης μία φορά το μήνα.

 

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – XTENISMATA.GR

Στο κομμωτήριο μας πιστεύουμε απόλυτα στη σύνδεση εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς!

Η κάθε γυναίκα έχει μια μοναδική εσωτερική ομορφιά που μπορεί να αναδειχτεί πλήρως και εξωτερικά. Στόχος μας είναι η τελειοποίηση της εξαιρετικά εξελισσόμενης τέχνης της κομμωτικής με βασικά κριτήρια την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση , αλλά και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στο χώρο μας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα αισθητικής μαλλιών που παρέχει ένα άρτια εξοπλισμένο σύγχρονο κομμωτήριο και επιλέγουμε συνεργασίες μόνο με κορυφαίες εταιρίες προϊόντων (Moroccanoil, Olaplex, Redken, PBF).

Το moto της ομάδας μας είναι το “Your hair is my canvas” και αυτό γιατί για εμάς κάθε γυναίκα είναι σαν ένας νέος πίνακας που θα ζωντανέψει ξανά με νέα χρώματα, υφές, σχήματα και άποψη .

Τηλ. επικοινωνίας: 2710226170
Βασ. Γεωργίου Α’ 22, Τρίπολη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στην Αθήνα. Η ατζέντα της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, περιλάμβανε θέματα εμπορίου, ακρίβειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων. «Η σημερινή σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο