Σίγησε το δελτίο του ΑΝΤ1 μετά από 26 χρόνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στον ΑΝΤ 1 μετά και τις χθεσινές απολύσεις που έφεραν στην έξοδο περισσότερους από 40 εργαζόμενους τεχνικούς και δημοσιογράφους σε συνέχεια και των προηγούμενων μαζικών αποχωρήσεων.

 

Ήδη για χθες που έγιναν γνωστές οι απολύσεις τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 6ωρης στάσης (18.00-24.00) εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους και διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι εργάζονται στον Τ/Σ «ΑΝΤΕΝΝΑ» και στην ιστοσελίδα www.antenna.gr με τις Διοικήσεις των Ενώσεων να ζητούν την άμεση ανάκληση των απολύσεων και να καλούν την εργοδοσία να εγκαταλείψει τις αντεργατικές πρακτικές της, επισημαίνοντας ότι η καταπάτηση στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή σε οποιοδήποτε ΜΜΕ.

Ενδεικτικό της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι ότι δεν μεταδίδονται δελτία ειδήσεων του σταθμού μετά από 26 χρόνια λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων. Με αφορμή τις απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό, έκαναν δηλώσεις ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος.

 

aftodioikisi.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο