Παιδί

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για το νομοσχέδιο της Παιδείας, την πανεπιστημιακή αστυνομία, τα ολοήμερα σχολεία, τους διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών αλλά και την σχολική χρονιά 2022-2023 έδωσε η αρμόδια υπουργός, Νίκη Κεραμέως.
Οι Εγγραφές ξεκίνησαν, απέκτησε πτυχίο αργυροχρυσοχοΐας με δικαίωμα συμμετοχής στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΕΠΑ.Λ για την εισαγωγή τους στα αντίστοιχα τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των εφαρμοσμένων τεχνών.
Το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου βρίσκεται στην Τρίπολη σε σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, προσφέρει ένα μοντέρνο πρόγραμμα σπουδών, διαθέτει εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όλο του το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο και πάντα διαθέσιμο για τους φοιτητές του, και περιμένει να υποδεχθεί περισσότερους από 200 νέους φοιτητές τον…
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα Μαθηματικά ΓΕΛ δυστυχώς επιβεβαίωσαν τις αρχικές εκτιμήσεις της ΕΜΕ για τα θέματα των εξετάσεων και την αδυναμία προσαρμογής των θεματοδοτών στις ακραίες μεταβολές των σχολικών συνθηκών και τις επιπτώσεις τους στην μαθηματική εκπαίδευση.
Ξεκίνησε η η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στην Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ Τρίπολης, για το σχολικό έτος 2022-23.
Το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε. - GRNET), ανακοινώνει την έναρξη του 12ου INTERNATIONAL HPC SUMMER SCHOOL 2022, που λαμβάνει χώρα από 19 έως και 24 Ιουνίου στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του PRACE (Partnership for Advanced Computing in Europe).
19 νέα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια (Π.ΕΠΑ.Λ.) ιδρύονται από το σχολικό έτος 2022-2023, φτάνοντας τα 25 συνολικά μαζί με τα 6 Πρότυπα ΕΠΑΛ που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους από πέρυσι σε Άργος, Επανομή, Πέραμα, Ξάνθη, Ηγουμενίτσα και Τρίκαλα.
Σε Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα, εξετάστηκαν σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις Πανελλήνιες 2022 οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ.
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα στα τέσσερα σημερινά εξεταζόμενα μαθήματα των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, έχεις φωτογραφική μηχανή ή κινητό ..... γίνε καλλιτέχνης για τον φίλο σου και μπες στον διαγωνισμό μας για να διασκεδάσεις και να κερδίσεις!
Σελίδα 1 από 96

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia