Παιδί

Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε μαθητές της Γ΄  Γυμνασίου και της Ά  Λυκείου, αλλά χρήσιμο είναι για όλους  και τους γονείς τους, οι οποίοι θέλουν να πληροφορηθούν για όλες τις νέες αλλαγές στο Γενικό Λύκειο αλλά και το ΕΠΑ.Λ. και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα επόμενα χρόνια ενημερωμένοι για τις πλέον σύγχρονες εξειδικεύσεις της μελλοντικής αγοράς εργασίας.

Στόχος των Ομάδων είναι η εκπαίδευση και η καθοδήγηση των γονέων σε πιο αποτελεσματικά μοντέλα γονικής συμπεριφοράς.

Στη μεγάλη εκστρατεία της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ και στο πρόγραμμα "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" για τη συλλογή σχολικών ειδών με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020 2021 συμμετείχε το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης.

Ο μικρός μας Χρήστος είναι από την Κομοτηνή. Βασανίζεται από 4.5 μηνών έως σήμερα (9 περίπου χρόνων) από καθημερινές κρίσεις επιληψίας.

Όταν τα παιδιά μας κινητοποιούνται & απαιτούν καθαρά - ασφαλή - ανθρωπινά σχολειά, η θέση μας είναι διπλά τους στον αγώνα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο εργαζομένων στις Εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες στα καταστήματα και Α.Ε. ν. Αρκαδίας.

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Υπό κατάληψη είναι από σήμερα το πρωί στο 4ο Λύκειο Τρίπολης. 

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρίσκει παιδιά και γονείς αντιμέτωπους σε μια νέα πραγματικότητα σε ότι αφορά τα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι πρότινος.

Κάποτε θα πρέπει να συμφωνήσουμε για τα στοιχειώδη, σ’ αυτήν τη χώρα, αναφέρει στην ανακοίνωση του η Δημιουργία Ξανά.

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, χθες (14.9.2020), διανεμήθηκαν από αστυνομικούς, σε Δημοτικά Σχολεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σχολικά προγράμματα, σελιδοδείκτες καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για μαθητές και γονείς.

ΟΣΕΑΔΕ: Η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία, παρά τα αιτήματα που έχουν καταθέσει εδώ και μήνες, Σωματεία, Σύλλογοι και φορείς που σχετίζονται άμεσα με την Εκπαίδευση για την επανέναρξη των σχολείων, ξεκινάει σήμερα την νέα σχολική χρονιά, χωρίς εκείνα τα μέτρα προστασίας της υγείας που θα διασφαλίσουν ουσιαστικά μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Η έγκαιρη διανομή των μασκών στα σχολεία ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί και σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών κερδήθηκε.

Σελίδα 1 από 58

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia