Παιδί

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων προμηθεύονται από χθες, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου ως και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, πέντε (5) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 18 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.
Με μια πολύ τιμητική βράβευση από τα Παιδικά Χωριά SOS - SOS Children's Villages Greece προς την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΖΩΗΣ, κα Δήμητρα Καλαντώνη, έκλεισε φέτος τον Σεπτέμβριο η διετής λειτουργία του οργανισμού.
Η διαδικασία για να λάβουν 50 GB οι έφηβοι - Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς.
Εγκύκλιο με την οποία δίνονται διευκρινίσεις για τις απουσίες μαθητών που προχωρούν στον εμβολιασμό τους εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.
Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε απο 17 παιδιά , ηλικίας 10 έως 14 ετών που φιλοξενούνται σε διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA 2021: Στεγαστικό πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία» στην πόλη της Τρίπολης επίσκεψη στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης Αθηνών .
H καμπάνια για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παιδικής κακοποίησης «Μένει Μυστικό» που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Χαμόγελο του Παιδιού συνεχίζεται με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιο για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπο Μπονάνο, να προτρέπει ακόμα μία φορά τον καθένα από μας να στηρίξει την προσπάθεια για τη πρόληψη και την έγκαιρη αντιμετώπιση της κοινωνικής αυτής μάστιγας αφού μόνο με τη φωνή όλων μας δε θα «Μείνει άλλο Μυστικό» η φρίκη που βιώνουν τα παιδιά.
Κανονικά χτύπησε το κουδούνι στο 2θέσιο Νηπιαγωγείο και στο 4θέσιο Δημοτικό Σχολείο Βαρυμπόμπης, που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά στην περιοχή, καθώς και στο Δημοτικό Σχολείο Δαμασίου, το οποίο καταστράφηκε από τον πρόσφατο σεισμό.
Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Από σήμερα Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου, έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου θα προμηθεύονται οι μαθητές όλων των βαθμίδων έξι δωρεάν self test από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Yπουργείου Παιδείας.
Εντολή στον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους να ενταχθούν και οι ιδιώτες παιδίατροι στην επιχείρηση «Ελευθέρια» έδωσε την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας για τα πρωτόκολλα που θα τεθούν σε ισχύ με το άνοιγμα των σχολείων, ξεκαθάρισε πως δεν δικαιολογείται απουσία μαθητή επειδή ο γονέας φοβήθηκε μετά από κρούσμα.
Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με νέα πρωτόκολλα για τα κρούσματα αλλά και χωρίς «κενά».
Σελίδα 1 από 70

logofootermedia