Αστέρας: Απόλυτη ισορροπία με Ατρόμητο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δίνει τον τρίτο αγώνα σε επίπεδο πλέι οφ στο Περιστέρι και αυτή είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο εκτός για τον πρώτο γύρο του μίνι πρωταθλήματος.

Οι δύο προηγούμενες κόντρες των δύο ομάδων για τα πλέι οφ είχαν αρχίσει από την Τρίπολη και οι “ρεβάνς” ήταν στο Περιστέρι. ΑΣΤΕΡΑΣ και Ατρόμητος έχουν συνυπάρξει στην “τετράδα” και τα δύο προηγούμενα χρόνια, με τα αποτελέσματα να είναι υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς μετρά 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Τα γκολ στα μεταξύ τους για τα πλέι οφ είναι 4-4.

Στις 2 Ιουνίου 2013 για την 6η αγωνιστική της σεζόν 2012-13 εκείνο το 0-0 ήταν και το τελευταίο που δεν σημειώθηκε γκολ σε μεταξύ τους αγώνα. Ο Ατρόμητος έχει στηριχθεί στα γκολ του Napoleoni σε αυτές τις αναμετρήσεις, καθώς ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου έχει σημειώσει τα τρία από τα τέσσερα, ενώ ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα, με τους Barrales, De Blasis, Serna και Καλαντζή να έχουν βρει δίχτυα κατά του Ατρομήτου.

Στους αγώνες που έχουν δώσει στο Περιστέρι οι δύο ομάδες και για την κανονική περίοδο της Super League υπάρχει απόλυτη ισορροπία, η οποία φυσικά δείχνει την επικράτηση στα σημεία του ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 9 ματς ως φιλοξενούμενος. Ισορροπία υπάρχει και στα γκολ (10-10) και τον ΑΣΤΕΡΑ να παίρνει αυτά τα δέκα γκολ από δέκα διαφορετικούς ποδοσφαιριστές.

Το αγαπημένο αποτέλεσμα των δύο ομάδων είναι το 0-0, αφού χωρίς γκολ έχουν τελειώσει και οι τρεις ισοπαλίες στο Περιστέρι. Ακολουθεί το 2-0 υπέρ του ΑΣΤΕΡΑ και το 3-1 υπέρ του Ατρομήτου με δύο εμφανίσεις. Υπάρχουν ακόμη μια νίκη του ΑΣΤΕΡΑ με 1-0 και μια του Ατρομήτου με 4-3.


asterastripolis

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο